Мед Атлант

Франківець Вадим Мельник розповів, як потрапив на сторінки Forbes

Франківець Вадим Мельник потрапив у список журналу Forbes.

В інтерв’ю на телеканалі “Вежа” Вадим Мельник розповів, як в юнацьких роках жив в районі Позитрон, що йому дало навчання в Івано-Франківській ґімназії, як спільно з однодумцями під час студенства у Польщі створив власне підприємство, як дрон їхнього виробництва знявся у фільму “Нестримні 3” з Сильвестором Сталлоне та як вдалось потрапити на сторінки культового журналу “Forbes”.

“Для мене колись “Позитрон” був “мікродіснейлендом”: там усе є для забави. Багато дворів, де можна було і футбол, і баскетбол грати, і турніки, й гори були недалеко”, – згадує дитинство Вадим.

Спершу хлопець навчався у ЗОШ № 10, а згодом перейшов в Українську гімназію № 1. З його слів, гімназія йому дала “космічно багато”.

“80 % того, чого я досягнув, завдяки гімназії. Власне, мене навчили креативно підходити до всього”, – каже Вадим.

У США  хлопець займався роботобудуванням. А коли повернувся в Україну, у нього був культурний шок, адже у нас робототехніка фактично не розвинена. Тоді з друзями вони створили команду й вибороли третє місце на європейському турнірі з роботобудування.

Після завершення навчання вступив до університету в Польщі. А у 2015 році Вадим створив свою фірму, вона ж існує дотепер. Разом з командою взяв участь у 17 міжнародних та польських конкурсах, у 11 з них виграв.

Також Вадим Мельник розповів, як він потрапив у список Forbes. З його слів, це спільна ініціатива польського Forbes та McKinsey. Вони шукають по 5 осіб у кожній із вікових категорій, що найбільше досягнули у своєму віці.  “Я потрапив у топ-5 категорії “Бізнес”. І це лакмусовий папірець того, як я виглядаю на фоні конкурентів свого віку. Але найбільша відзнака – ті контакти, які я здобув після Forbes”, – каже Вадим.

Детальніше у відео:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...