Мед Атлант

Не вірусом єдиним: франківець потребує фінансової допомоги на лікування

Всіх небайдужих просять долучитися до збору коштів для Бараболюка Тараса Михайловича. У чоловіка діагностували серйозне захворювання — карцинома ректосигмоїдного відділу ободової кишки метастаз в лівий надключичний вузол.

“Як прикро усвідомлювати, що життя дорогої людини залежить від грошей. Але вселяє надію те, що є небайдужі люди, які переживають цю хворобу разом з тобою, які розуміють та підтримують.Вірю в те, що мій чоловік одужає, що він впорається і переможе. Найбільше цього чекають наші діти, яким потрібна батьківська підтримка.” — пише на свої сторінці у ФБ дружина пана Тараса.

2018 році Тарасу поставили діагноз: Карцинома ректосигмоїдного відділу ободової кишки метастаз в лівий надключичний вузол. За цей період проводились 2 операції в Національному інституті раку м. Київ та довготривале та дороговартісне лікування. І попереду ще один курс лікування хіміотерапії, на який ми фінансово вичерпалися.

На курс лікування потрібно понад 300 тисяч гривень. Призначили препарат Ербітукс, який вводиться щотижнево протягом двох місяців. В перший тиждень лікування вводиться доза 800 мг. наступні 7 тижнів по 400 мг. Препарат дороговартісний , 100 мг препарату коштує приблизно 7 тис. грн.

Потрібна фінансова допомога. Всім, хто має змогу і бажання допомогти вказуємо банківські реквізити. Важлива будь-яка сума.

Реквізити для фінансової допомоги:

Картка Приватбанку : 5168757398001653
Бараболюк Наталія Василівна

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...