Мед Атлант

“Велике будівництво” на Прикарпатті: на восьми з 15 об’єктів почали роботи

На Прикарпатті розпочали роботи на восьми, передбачених проєктом “Велике будівництво”, об’єктах інфраструктури. Загалом у межах програми планують реалізувати 15 інфраструктурних проєктів: по двох із них уклали угоди, п’ять – на етапі закупівлі, решта виставляють у мережі ProZorro.

Про це під час брифінгу повідомив голова ОДА Віталій Федорів, пише Суспільне. 

На “Велике будівництво” в Івано-Франківській області передбачили 115, 6 млн грн з державного бюджету та 23, 1 млн грн співфінансування органів місцевого самоврядування, на території яких реалізуватимуть програму.

“У нашій області нема жодних об’єктів, де знято державне фінансування. Сподіваємося, що і органи місцевого самоврядування виконають ті доручення і зобов’язання, які вони взяли на себе при формуванні цих об’єктів. Від цього теж буде залежати успіх реалізації програми “Велике будівництво”, – сказав керівник ОДА Віталій Федорів.

По кожному із об’єктів передбачено створення проєктно-кошторисної документації, проведення експертизи та тендерної закупівлі через систему ProZorro. Скільки нових робочих місць з’явиться внаслідок будівництва, наразі не відомо. Це залежить від результату тендерів.

Читайте також: Садочки, школи, спортзали: на Франківщині стартувала програма “Велике будівництво”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...