Мед Атлант

П’яний молодик на Франківщині попав під поїзд – справу розслідує поліція

Сьогодні, 19 травня, близько 1 годин ночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення від машиніста вантажного потягу сполученням «Хриплин-Ходорів», який повідомив, що на перегоні «Галич-Бурштин» він наїхав на людину.

На місце події одразу виїхали швидка медична допомога та працівники Галицького відділення поліції. Внаслідок наїзду 19-річний місцевий мешканець травмувався. З діагнозом «політравма, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рвана рана обличчя, забій верхніх та нижніх кінцівок» потерпілого госпіталізували до Галицької ЦРЛ, інформує пресслужба обласної поліції.

Попередньо правоохоронці встановили, що машиніст здійснив наїзд на молодика, який у стані алкогольного сп’яніння намагався перейти залізничну колію. Машиніст застосував екстрене гальмування, але уникнути зіткнення йому не вдалося, – йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом слідчі Галицького відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини події.

Читайте також: Обганяв: на Коломийщині зіткнулися два легковики. ФОТО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...