Мед Атлант

Трьом зловмисникам, причетним до побиття і зґвалтування сироти з Прикарпаття, повідомили про підозри

Ще трьом зловмисникам, причетним до побиття і зґвалтування мешканки Прикарпаття, слідчі повідомили про підозри. За скоєне підозрюваним загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Перемишлянське відділення поліції 11 березня із заявою про зґвалтування звернулася 18-річна мешканка Івано-Франківської області. Як повідомила заявниця, протиправні дії щодо неї були вчинені у лютому в одному з закладів громадського харчування, розташованому в місті Перемишляни, інформує пресслужба поліції Львівщини.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що до побиття та зґвалтування мешканки Прикарпаття причетні п’ятеро осіб.

17 та 18 червня співробітники відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого управління поліції Львівщини, зібравши достатньо доказів, повідомили про підозру трьом зловмисникам: 34-річній жінці та двом чоловікам, віком 21 та 22 роки – усі мешканці міста Перемишляни у скоєнні злочину, передбаченому ч.5 ст.27 ч.1 ст.152 (пособництво у зґвалтуванні) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до п’яти років.

Ще двом мешканцям міста Перемишляни слідчі повідомили про підозру раніше.

Вирішується питання про вручення усім підозрюваним обвинувальних актів.

Нагадаємо, на Львівщині жорстоко знущалися над дівчиною-сиротою з Франківщини. Інцидент набув розголосу, коли відео оприлюднили у фейсбуку. В одному з барів Перемишлян одна із працівниць вилила дівчині майонез на голову, а згодом повитирала ганчіркою, якою мила підлогу. Також працівниця бару жорстоко побила дівчину по руках, завдавши переломів. Ці знущання були зняті на відео. Інцидент трапився 20 лютого 2020 року.

У поліції тоді казали, що дівчина відмовилася писати заяву.

Згодом поліція затримала чоловіка, що нетверезим зґвалтував дівчину. 

Читайте також: У справі побиття та зґвалтування 18-річної сироти з Франківщини покарали 7 поліціянтів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...