Мед Атлант

На Тлумаччині відремонтують майже 2 км дороги за п’ять мільйонів гривень

Олешанська ОТГ цьогоріч отримала 5 млн гривень на ремонт доріг.

Про це в ефірі “Суспільне Карпати” розповів керівник громади Богдан Двояк. За його словами, в ОТГ вже розпочали ремонт дорожнього покриття протяжністю 1 км 600 метрів.

Днями ми розпочали реконструкцію вулиці Шевченка у селі Долина на ділянці дороги Озеряни – Делева. Згідно кошторису переможець тендеру мав зробити 1 км 200 метрів, а нам необхідно було закрити ще одну проблемну ділянку. Я став вести перемовини із представниками «ПБС» і домовились, що вони відремонтують нам додатково ще 400 метрів. Щоб здешевити роботу та відремонтувати більшу ділянку дороги, ми надали підряднику грейдер. Маючи свою ремонтну техніку, можна здешевлювати ремонтні роботи, – сказав Богдан Двояк.

При цьому голова громади також наголосив, що за рахунок своєї спецтехніки в ОТГ здійснюють ремонт доріг самостійно.

Ми маємо набір власної ремонтної техніки: асфальтоукладач, бітумізатор, грейдер, екскаватор, каток. У будь-який час готові самостійно здійснювати робити. Ми, як правило, два рази на рік робимо ямковий ремонт. Цього року із бюджету на такі дороги виділили 150 тисяч гривень – і відремонтувати 10 км доріг, – сказав він.

Говорячи про недоліки розподілу коштів місцевими органами виконавчої влади, він зазначив, що необхідно, щоб представників ОТГ допускали до формування технічного завдання та складання проектно-кошторисної документації.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...