Мед Атлант

Перекриття на Богородчанщині продовжується: люди будуть чекати на техніку. ВІДЕО

Як раніше повідомляло МІСТО, сьогодні, 26 серпня, жителі села Космач та Росільна перекрили дорогу Р-38.

Людей вкотре обманули пообіцявши ремонт дороги в селі Росільна.

Прикарпатці вже перекривали дорогу, але оскільки влада знову не виконала прохання людей, цього разу вони вирішили стояти до того часу, поки дорога не буде відремонтована повністю.

Близько 13:00 до людей приїхав заступник голови ІФ ОДА Василь Івасик.

Він сказав людям, що ремонт не починається, бо дорога перекрита і техніка не може проїхати. Люди ж наголосили, що пропустять техніку, якщо вона нарешті буде.

Потім Івасик сказав, що ремонт не починається, бо підрядник відмовляється починати ремонт через перекриття. Голова Дзвиняцької ОТГ зателефонував до підрядника одразу з місця. Той відповів, що через певні причин він не може розпочати ремонт і влада знає, через що саме.

Після того заступник голови ІФ ОДА зателефонував до директора ДП “Дороги Прикарпаття”, щоб той переговорив з підрядником. Вже невдовзі підрядник перетелефонував і сказав, що завтра о 8:00 ранку техніка розпочне ремонт.

Оскільки люди чули вже багато таких обіцянок, то вирішили знову не піддаватися на балачки влади. Люди продовжують перекриття і будуть до 21:00 вечора. Завтра, 17 серпня, о 7:00 люди продовжать блокаду до того часу, поки не буде техніки.

Опубліковано Оксаною Карабінович Середа, 26 серпня 2020 р.

Опубліковано Оксаною Карабінович Середа, 26 серпня 2020 р.

Опубліковано Оксаною Карабінович Середа, 26 серпня 2020 р.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...