Мед Атлант

На Прикарпатті знімають епізод для фільму «Шлях поколінь». ФОТО/ВІДЕО

До Тисмениці приїхала знімальна група фільму «Шлях поколінь».  Сценаристів зацікавила історія загибелі учасників УПА у Клубівецькій криївці.

Про це повідомила головиня Тисменицької районної ради Тетяна Градюк.

Завітали на Прикарпаття продюсер, співсценарист, автор ідеї – доброволець російсько-української війни Михайло Ухман та уродженець Клубівців — актор, випускник Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого Назар Борушок. 

 

 Патріотична відеоробота про історію боротьби українського народу від Другої світової війни до вторгнення Росії в 2014 році базується на реальних історіях та розповідях очевидців національно-визвольних змагань.  Сценаристів зацікавила історія загибелі упівців у клубівецькій криївці. Відтак, зорганізувавши зустріч із очевидцями національно-визвольних змагань, запевнила у повному сприянні та підготовці зйомок даного епізоду на наших теренах. Адже цей фільм-історія дасть можливість майбутньому поколінню українців знати історичну правду, – написала головиня Тисменицької районної ради Тетяна Градюк.

Опубліковано Тетяною Градюк Середа, 9 вересня 2020 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...