Мед Атлант

Чоловіка, який на Миру під час п’янки зарізав жінку, засудили до 7 років тюрми і випустили на волю

17 вересня Івано-Франківський міський суд виніс вирок у справі про вбивство жінки, яке трапилося у місті, на вулиці Миру, ще у травні 2016 року.

Обвинувачуваним у справі виступив уродженець Тернопільської області, раніше судимий за крадіжку та грабіж.

Як ідеться у матеріалах справи, 31 травня 2016 року близько 14 год. 30 хв. На вулиці обвинувачуваний, потерпіла і третя особа розписали спиртне, між ними виник конфлікт на побутовому ґрунті. Під час конфлікту, обвинувачений наніс потерпілій одним удар ножем в груди. У результаті жінка померла.

Сам обвинувачуваний в судовому засіданні свою вину не визнав, пояснив, що того дня вони у компанії розпивали спиртне, але через деякий час потерпіла кудись пішла і більше він її не бачив. Вже ввечері його затримали працівники поліції і саме від них він дізнався про смерть цієї жінки.

“Незважаючи на невизнання вини самим обвинуваченим, його вина у вчиненні злочину повністю доведена сукупністю зібраних та перевірених в судовому засіданні належних та допустимих доказів”, – ідеться у тексті вироку.

Так, свідок суду пояснив, що 31.05 2016 року  між 14.00 та 15.00 год повертаючись після навчання з коледжу, неподалік магазину “Маневр”, що по вул.Миру, помітив чоловіка, що листям трави витирав кров з ножа, та їхні погляди при цьому зустрілись. В руках особи він бачив ніж з руків`ям малахітового кольору. Дещо пізніше, того ж таки дня, коли вийшов з дому та побачив працівників поліції, з власної ініціативи, підійшов до слідчого, що прибув на місце події, та розказав про ці обставини.

Окрім того, вина обвинуваченого доведена іншими письмовими доказами – результати експертиз крові, ножа, протоколами місця огляду і т.д.

Тож суд ухвалив, визнати чоловіка винним у вчиненому злочині та призначити покарання у вигляді семи років позбавлення волі. Разом з тим зарахувати в строк відбуття покарання строк попереднього ув`язнення з 31.05.2016 року по 04.12.2019 року, з розрахунку один день попереднього ув`язнення за два дні позбавлення волі та вважати покарання відбутим повністю.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...