Мед Атлант

У Коломиї замальовують мурал, присвячений В‘ячеславу Чорноволу. ФОТОФАКТ

У Коломиї замальовують мурал, присвячений В‘ячеславу Чорноволу.

Про це у фейсбуку повідомив Максим Соснов.

Дописувач припустив, що на місці муралу буде новий банер.

Як повідомив ексголова Молодіжної ради, головний ініціатор створення муралу  Олег Вишиванюк, побачити вранці відео, як замальовують мурал було несподіванкою.

Молодіжна Рада про це не була повідомлена і факт замалювання став для нас маленьким шоком. Як не як, у проєкт було вкладено багато сил і часу. Місцева влада планує запросити Юрія Журавля задля здійснення оригінального малюнку, ідентичного з роботою художника. За словами міського голови, на тому ж місці постане новий мурал. Пусту стіну залишати не планують, – зазначає Олег Вишиванюк.
“Якщо Юрій Журавель справді візьметься за цю роботу і нанесе, власне, свій оригінальний малюнок Чорновола, ми точно це підтримаємо, бо я не приховую і не приховував, що мурал трішки, все ж, відрізняється від ескізу. Однак для більшості коломиян і такий варіант до вподоби. Проблема лише в тому, що варто було б нас, передусім, попередити про свої наміри як ініціаторів проєкту”, – додав він.

Нагадаємо, 13 липня, Молодіжна рада Коломийської ОТГ спільно з ГО «Над системою» та «Фонд пам‘яті Андрія Федчука»  відкрили мурал, присвячений В‘ячеславу Чорноволу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...