Мед Атлант

У Калуші чоловік забіг у рейсовий автобус з пістолетом та викрав сумку

Поліцейські Івано-Франківщини оперативно затримали прикарпатця, який вчинив розбійний напад. За фактом розбою на мешканця Дніпропетровщини правоохоронці розпочали кримінальне провадження та з’ясовуються всі обставини події, що мала місце у Калуші. Зловмисника поліцейські «за гарячими слідами» розшукали і затримали.

Повідомлення про напад надійшло до Калуського відділу поліції вчора, 12 жовтня, близько 9 години ранку, від 39-річного жителя Дніпропетровської області. Потерпілий розповів поліцейським, що невідомий чоловік забіг у маршрутний автобус сполучення «Калуш-Івано-Франківськ», в якому перебував заявник та, демонструючи предмет схожий на пістолет, відкрито викрав у нього дорожню сумку, в якій знаходились особисті речі. Після скоєного нападник швидко вибіг з транспортного засобу та втік в невідомому напрямку, інформує пресслужба поліції.

Поліцейські одразу ж розпочали розшукові заходи. На місце події оперативно прибула слідчо-оперативна група Калуського відділу поліції та опитала потерпілого. Завдяки злагодженим діям оперативних працівників обласного управління поліції спільно з правоохоронцями Калущини уже через півтори години в Калуші вдалося по «гарячих слідах» розшукати та затримати підозрюваного. Йдеться про 22-річного місцевого мешканця. Зловмисник раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння корисливих злочинів.

З’ясовано, що затриманий, втікаючи, викинув сумку з речами в сміттєвий бак неподалік місця скоєння злочину. Наразі поліцейські вилучили частину речей заявника.

Поліцейські з’ясовують мотиви вчинення злочину, слідчі встановлюють місце зберігання предмету, який погрожував зловмисник.

Зловмисника слідчі Калуського відділу поліції затримали в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання повідомлення йому про підозру за скоєння кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере чоловіку запобіжний захід.

За такі діяння йому загрожує максимальне покарання до семи років позбавлення волі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...