Мед Атлант

Поліцейські Івано-Франківщини розслідують дві аварії, де постраждали троє людей

Дорожньо-транспортні пригоди зі травмованими трапилися у Надвірнянському та Рогатинському районах. Правоохоронці з’ясовують всі обставини аварій в межах розпочатих кримінальних провадженнях.

29 жовтня о 11:20 в смт. Ланчин, що у Надвірнянському районі, 52-річний мешканець Тернопільської області, на «Daewoo Lanos», рухався автодорогою “Делятин – Раківчик” у напрямку смт. Делятин. Він зіткнувся з 68-річним велосипедистом, мешканцем смт. Ланчин. Останній рухався у попутному напрямку та раптово повернув ліворуч. Про це інформує пресслужба обласної поліції.
Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Надвірнянської ЦРЛ. Водій автівки- тверезий.
25-річна водійка, мешканка Тернопільської області, на «Nissan NOTE», рухалася автодорогою сполученням «Мукачево-Львів», здійснювала виїзд із другорядної дороги на головну, не упевнилась у безпечності маневру, проявила неуважність, внаслідок чого зіткнулася із сідловим тягачем «Volvo Р.Н» з вантажним причепом «Tirsan», під керуванням 52-річного громадянина Туреччини.
Водії – тверезі.
Внаслідок аварії дві пасажирки автомобіля «Nissan NOTE», з травмами доставлені до лікарні. Відомості про вказані події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...