Мед Атлант

Ексголова ОДА Віталій Федорів стане заступником мера Франківська

Звільнений з посади голови Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Федорів стане заступником мера Руслана Марцінківа.

Про це 11-го листопада в програмі “Гість студії” на ТРК 3-Студія повідомив міський голова Руслан Марцінків, інформує Суспільне. Карпати. 

“Відкрию таємницю. Звільнили нашого голову адміністрації (Віталія Федоріва -ред.). Він погодився піти до мене заступником по об’єднаній територіальній громаді. Я вважаю, що сьогодні такий напрямок – важливий. 18 сіл приєдналося. З ними треба співпрацювати. Це ж непростий процес? Покласти повноваження на одного із заступників – це неправильно. Потрібна комунікація з громадою”, – розповів Марцінків.

Міський голова каже, що працює над тим, щоб його команда була справді професійною.

Також міський голова Івано-Франківської міської об’єднаної громади додав, що особливістю у новій міськраді буде те, що його заступники очолюватимуть департаменти.

Віталій Федорів. 

Нагадаємо, Володимир Зеленський звільнив голову ОДА Віталія Федоріва з посади.

На посаду голови ОДА Федоріва призначили 24-го квітня цього року. До того часу з лютого він тимчасово виконував обов’язки голови обласної адміністрації. В облдержадміністрації Віталій Федорів працює з 2001-го року. З листопада 2018-го року він був заступником голови ОДА. Перед тим працював на посадах заступника начальника обласної Державної фінансової інспекції та заступником директора обласного департаменту охорони здоров’я

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...