Мед Атлант

Поліцейські Івано-Франківщини розшукали водія, який вчинив ДТП, де постраждала дитина, і втік. ВІДЕО

Аварія трапилася на Рожнятівщині: водій легковика врізався в транспортний засіб, у якому травмувався малолітній хлопчик, з місця події втік. Впродовж ночі правоохоронці встановили особу водія і розшукали. Слідчими з`ясовуються всі обставини аварії.

10 грудня о 22:30 на лінію «102» до рожнятівських поліцейських надійшло повідомлення про ДТП у селищі Брошнів-Осада. Попередньо, зіткнулися два легковики.
Як повідомили у пресслужбі обласної поліції, водій автомобіля Кіа Sorento не обрав безпечної швидкості руху і зіткнувся з автомобілем таксі Daewoo Lanos, який рухався у попутному напрямку. Останнім керував 66-річний місцевий мешканець, який перевозив пасажирку з дитиною. У результаті зіткнення постраждав 6-річний хлопчик, його госпіталізовано у Калуську лікарню.
Водій автомобіля Кіа Sorento до приїзду поліції покинув місце аварії. Правоохоронці не виявили на автомобілі й номерних знаків. Оперативно-розшуковим шляхом правоохоронці встановили особу водія та розшукали у селі Креховичі. Наразі у 41-річного чоловіка відібрано кров для перевірки на стан сп`яніння. Поліцейські також встановлюють чому водій покинув місце аварії та спілкуються з очевидцями аварії для з`ясування всіх обставин.
За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального Кодексу України. Триває досудове розслідування.
Телеграм-каналі “Новини Рожнятівщини” опублікували відео моменту ДТП. Зі слів очевидців, водій-порушник, можливо, був п’яним. Також очевидці оприлюднили відео з керманичем.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...