Мед Атлант

У новорічну ніч на Франківщині порядок охоронятимуть близько 250 поліцейських

Поліцейські Івано-Франківщини у новорічну ніч працюватимуть у посиленому режимі. Особлива увага правоохоронців буде зосереджена на місцях святкування та відпочинку громадян, поблизу новорічних ялинок населених пунктів.

У ніч із 31 грудня на 1 січня на території Івано-Франківської області до охорони публічної безпеки мешканців та гостей краю задіяно 242 правоохоронців. Крім того, до патрулювань залучать 40 військовослужбовців та 80 представників громадських формувань. Про це інформує пресслужба обласної поліції.

Масові заходи заплановані у Івано-Франківську та всіх районних центрах області, очікується, що участь у них візьмуть приблизно 150 тисяч громадян.

Нагляд за дорожнім рухом на автошляхах Прикарпаття здійснюватимуть 62 групи реагування патрульної поліції. Також буде залучено дві вибухотехнічні групи з кінологами.

В обласні поліції працюватиме ситуаційний центр в цілодобовому режимі, який відстежуватиме ситуацію для забезпечення публічної безпеки та порядку, а також координуватиме роботу усіх підрозділів.

Поліція Івано-Франківщини закликає громадян бути взаємовічливими, дотримуватись загальноприйнятих норм поведінки та правил безпеки дорожнього руху.

Під святкування Нового року не забувайте про карантинні обмеження, використовуйте засоби індивідуального захисту та дотримуйтесь соціальної дистанції, аби не наражати себе та оточуючих на небезпеку.

У разі виявлення фактів правопорушень, чи ймовірності загроз безпеці громадян, невідкладно звертайтесь до поліції за номером “102”

Читайте також: Прикарпатські поліцейські супроводили авто з вагітною до пологового. ВІДЕО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...