Мед Атлант

Коломийські лісівники організували зимовий відпочинок для юних гуртківців-лісівників Сопівського ліцею

Лісівники Коломийського лісгоспу організували незабутній зимовий відпочинок для юних гуртківців-лісівників Сопівського ліцею на гірськолижному курорті «Буковель».

Ми давно співпрацюємо з учнівством Сопівського ліцею. Діти дуже активні та завжди радо відгукуються на різні лісівничо-екологічні акції. Без їхньої участі не відбуваються весняно-осінні лісокультурні кампанії, збір лісового насіння, підгодівля диких звірів, дослідження лісових насаджень держлісфонду Коломийського лісгоспу, – зауважив т.в.о. директора Микола Андріяшко.
Юні лісівники побували біля каскадного водоспаду Гук, що у м. Яремче, з допомогою канатно-крісельної дороги піднялися на вершину гори Буковель, скуштували смачних гуцульських страв та зігрілися карпатським чаєм.
Відпочинок вдався на славу. Задоволені та щасливі гуртківці повернулися додому та сердечно дякують лісівникам за незабутні враження.
Нагадаємо, перше учнівське лісництво було створено на Коломийщині у 1968 році. На сьогодні на Прикарпатті діє 25 учнівських лісівничих об’єднань. До гурткової роботи залучаються вчитель природничих наук, який дає поглиблені знання з біології, та лісівник, який вчить основ лісівництва. До шкільного лісництва входять учні старших класів.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...