Мед Атлант

Водія, що п’яним вчинив смертельну аварію, засудили до року за ґратами

28 грудня Тисменицький суд виніс вирок за фактом аварії у селі Хом’яківка, де загинув пасажир. Водій сів за кермо п’яним.

Як йдеться у матеріалах справи,  обвинувачений (до речі, раніше був засуджений у Севастополі та Рожнятові) 22 грудня 2019 року на авто Mazda 6 в селі Хом’яківка Тисменицького району п’яним вчинив аварію. Він був неуважним, не врахував ситуацію на дорозі й стан транспортного засобу, не справився з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги праворуч, а там в’їхав у бетонну основу моста.

Після цього автомобіль Mazda 6 відкинуло на зустрічну смугу руху, де він зіткнувся з Fiat Doblo.

Фото з місця аварія, поліція.

Пасажир автомобіля Mazda 6 важко травмувався, під час транспортування до лікарні в автомобілі швидкої він помер.

В судовому засіданні підсудний свою вину визнав повністю, в скоєному щиро розкаявся і вибачився перед потерпілими. А ще дуже шкодував за наслідками скоєного.

Фото з місця аварії, поліція. Пасажир, що сидів у авто спереду, помер у швидкій.

Унаслідок аварії та постійних переживань значно погіршився стан його здоров’я. Заподіяні потерпілим злочином матеріальні та моральні збитки відшкодував в повному обсязі у добровільному порядку. Зобов’язався надавати матеріальну допомогу сім’ї загиблого. Просив суд суворо його не карати.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину та призначив йому (із застосуванням статті 69 Кримінального кодексу України) покарання – один рік за гратами з позбавленням права керувати транспортними засобами на два роки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...