Мед Атлант

Для жінки, на яку з ножем напав колишній чоловік, збирають допомогу

Як раніше повідомляло МІСТО, 4 січня в селі Раковець, що на Богородчанщині, чоловік приїхав до помешкання ексдружини, вибив двері і цілеспрямовано наніс жінці проникаючі ножові поранення.

Прикарпатець спричинив потерпілій тілесні ушкодження у вигляді проникаючої колото-ріжучої рани черевної стінки, шиї, лівого передпліччя, лівого стегна та обох китиць. Жінку госпіталізовано у медзаклад, а чоловіку, який раніше судимий за вчинення аналогічного злочину, не вдалося втекти з місця події: його зупинили односельчани потерпілої. Зараз жінка знаходиться у лікарні.

Наша добра тендітна мама Христинка стала жертвою насилля. В нетверезому стані, при дітях, біологічний батько дітей прийшов в дім і напав з ножем на жінку. Христя відбивалась. Тому порізані руки та ноги, шия. На жаль, хлопці були з мамою і дуже налякані. Христині вчора оперували ногу в Богородчанах. Просимо підтримати маму. Біля неї її молодша сестричка Аня. Всю інформацію ми маємо від неї, – повідомляє Ореста Возняк.
Номер рахунку: 4441 1144 4926 6376.

Додамо, що за нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження поліцейські зловмисника затримали на місці події. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...