Мед Атлант

У Франківську конфлікт між братами завершився різаниною

В Івано-Франківську конфлікт між рідними братами завершився ножовим пораненням. За нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження поліцейські затримали молодшого брата на місці події. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

11 січня опівночі до франківських поліцейських надійшло повідомлення від 45-річного чоловіка – йому вдома заподіяли тілесні ушкодження. Про це інформує пресслужба обласної поліції.
Як з’ясувала поліція, напередодні між двома рідними братами трапився конфлікт у приватному помешканні на одній із вулиць Івано-Франківська.
Під час сварки 33-річний чоловік ножем поранив старшого брата в грудну клітку. Потерпілого з місця події госпіталізовано у медзаклад, а зловмисника поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України. Він переховувався у тому ж будинку, де вчинив злочин.
12 січня слідчі повідомили йому про підозру за вчинення злочину передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере запобіжний захід франківцю. Досудове розслідування триває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...