Мед Атлант

У Крихівцях вшанували загиблого на війні фронтового лікаря Ярослава Чомка

У Крихівцях відбулось вшанування 6-ї річниці з дня смерті майданівця і фронтового лікаря, молодшого лейтенанта Ярослава Чомка, який один із перших медиків Прикарпаття загинув на російсько-українській війні.

Активний учасник Революції Гідності, надавав медичну допомогу в медичному пункті Жовтневого палацу. Потім пішов добровольцем на фронт. Після ротації в січні 2015 року повернувся на фронт, служив у військовому шпиталі в центральній лікарні Артемівська. 12 січня 2015-го року, рятуючи життя побратимів в районі бойових дій, медик отримав три кульові поранення несумісні з життям.
На поминальний захід зібралась близька родина, друзі та військовослужбовці військової частини 1241 Західного ОТО Національної гвардії України. Ми пам’ятаємо всіх і поважаємо кожного хто загинув за нас за Україну.

 

У каплиці по вулиці Чорновола відбулася панахида та служба божа після чого всі присутні рушили до могили полеглого воїна, де відбулося покладання квітів та спільна молитва, яку провели капелани Роман Кострубій та Віталій Кузьмин.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...