Мед Атлант

На Косівщині підліток двічі грабував кафе, в якому раніше працював

14 січня Верховинський районний суд виніс вирок підлітку, який двічі грабував кафе, в якому раніше працював.

Як зазначається в матеріалах справи, перший інцидент стався 17 липня 2020 року близько 2:30 ночі. Хлопець проник на територію кафе в селі Кути Косівського району. Там він підійшов до скляної шафи, яка знаходилася біля дверей запасного виходу кафе. Попередньо знаючи, що в ній схований ключ від запасного виходу, він проник в середину приміщення,  де вкрав 25 тисяч гривень, які знаходилися в металевому сейфі, дверцята якого були відчиненими.

Другий інцидент стався 25 липня 2020 року. Хлопець знову проник на територію кафе, відтиснув металопластикове вікно та проник в середину приміщення. Там він вчинив крадіжку трьох пляшок алкогольних напоїв марки «Блек Джек», трьох пляшок алкогольних напоїв марки «Ореанда», однієї пляшки алкогольного напою «Артемівське» на загальну суму 655 гривень та вкрав 100 гривень. Після цього покинув місце вчинення кримінального правопорушення.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому визнав повністю.

Суд визнав юнака винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 185 КК України, та, застосувавши частину 1 статті 69 КК України, призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що в грошовій сумі становить 5100 гривень.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...