Мед Атлант

У Вовчинці спіймали браконьєра

1 лютого 2021 року, здійснюючи рибоохоронний рейд, на річці Бистриця Надвірнянська у с.Вовчинець Івано-Франківської міської ТГ близько 11 години виявлено особу, що здійснювала лов риби забороненими знаряддями лову – 3 шт. “екранів” трикутної форми (1×1×1 м, вічко 15 мм).

В улові порушника виявлено 2 екз. окуня звичайного в живому стані, який було негайно повернено в природне середовище, та 1 екз. плітки звичайної у снулому стані вагою 0,075 г, за знищення якої порушнику доведеться сплатити 85 грн (за таксами).Окрім того, штраф за дане порушення становить від 340 до 680 грн (за рішенням суду).
Продовжуючи рейд, Близько 12 години в м. Тисмениця Тисменицької міської ТГ на водоймі загального користування (“торфяне озеро”) зафіксоване два порушення п. 4.20 Правил любительського і спортивного рибальства (перевищення кількості жерлиць). Державними інспекторами винесено постанови, за ч.3 ст.85 накладено штраф на суму 170 грн та винесено попередження.
Близько 13 години на р.Ворона в м.Тисмениця виявлено безгосподарське знаряддя – прямокутний екран (1×1 м, вічко 15 мм). Складено акт виявлення та вилучення безгосподарського майна.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...