Мед Атлант

Євробачення пройде в незвичайному форматі через пандемію

Пісенний конкурс “Євробачення-2021” змінить звичний формат проведення через пандемію коронавируса, розглядаються три альтернативні сценарії.

Про це повідомляють організатори на сайті конкурсу, пише “УП“.

Сценарії варіюються від самого м’якого до найжорсткішого, однак взагалі відмовлятися від конкурсу організатори не збираються.

Наразі як пріоритетний розглядається варіант В – з мінімумом обмежень – виконавці виступають на сцені конкурсу, арена заповнена до 80%, усі витримують дистанцію в 1,5 метра, 500 представників преси присутні на арені, ще 1000 – стежать віддалено.

Якщо ситуація з короновірусом погіршиться, задіють сценарій С – учасники виступають по відеозв’язку, арена заповнена до 80% з дотриманням дистанції, вся преса – на “віддаленні”.

Якщо ж справи будуть зовсім кепські, введуть план D – ні глядачі, ні виконавці не збираються в одному місці, все проходить у віртуальному форматі.

Остаточне рішення про те, в якому форматі проводити конкурс, буде прийнято в найближчі тижні.

“Ми змушені відмовитися від звичного сценарію проведення конкурсу “Євробачення” і розглядаємо три інших потенційних варіанти розвитку подій. У нас є три можливих сценарії, і зараз ми вибираємо той, який буде оптимальним”, – пишуть на сайті конкурсу.

Євробачення-2021 буде проходити в Роттердамі (Нідерланди) з 18 до 22 травня.

Нагадаємо, що Євробачення-2020 скасували через коронавірус і перенесли на 2021 рік. Замість Євробачення у травні 2020-го провели онлайн-концерт.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...