Мед Атлант

Сканером відкривав автівки та викрадав речі: на Прикарпатті затримали зловмисника. ФОТО

Оперативні працівники карного розшуку обласної поліції у співпраці з колегами Яремчанського та Калуського відділів поліції за «гарячими слідами» встановили та затримали зловмисника, який вчинив крадіжку з автомобіля за допомогою спеціального сканера.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження та встановлюються усі обставини події, повідомили у секторі комунікації поліції області.
7 лютого до поліції звернувся 25-річний мешканець Львова. Чоловік повідомив, що з його автомобіля, який він залишив прикарпакованим біля одного із торгових закладів у селі Татарів, невідомий викрав ноутбук та жіночу сумочку з особистими речами.
На місце події негайно виїхали співробітники управління карного розшуку та слідчо-оперативна група.
Правоохоронці встановили, що зловмисник за допомогою спеціального пристрою зчитування машинної сигналізації відчинив транспортний засіб, проник до салону і скоїв крадіжку, після чого втік з місця злочину на автомобілі.
Поліцейські негайно розпочали розшукові заходи, опитали можливих свідків, відпрацювали записи з камер відеоспостереження, які знаходилися поблизу, встановили автівку та визначили приблизний маршрут пересування зловмисника.
За декілька годин на об’їздній в місті Калуші працівники групи реагування патрульної поліції місцевого відділу зупинили та затримали підозрюваного у вчинені вказаного злочину.
Йдеться про 42-річного уродженця Донецької області.
Викрадене поліцейські виявили в автомобілі та на цей час вилучили у якості речових доказів.
Зловмисника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Йому повідомили про підозру за ч.3 ст.185 (Крадіжка поєднана із проникненням) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обире запобіжний захід.
Поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території області та чи мав він спільників.
Триває слідство.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...