Мед Атлант

На Франківщині взяли під варту двох чоловіків, яких підозрюють у крадіжці та пограбуванні

Підозрювані у пограбуванні та крадіжці чоловіки перебуватимуть під вартою.
Про це повідомляє пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури.
Калуською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом грабежу, поєднаного з насильством (ч. 2 ст. 186 КК України).
Встановлено, що 11 лютого житель Калуського району наніс декілька ударів у голову мешканцю Галицького району, із яким спільно проводив час, та протиправно заволодів грошовими коштами потерпілого.
Наразі зловмиснику повідомлено про підозру в учиненні відкритого викрадення чужого майна, та за клопотанням слідчого, погодженим прокурором, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Окрім того, за процесуального керівництва Рожнятівського відділу Калуської місцевої прокуратури повідомлено про підозру в учиненні крадіжки, поєднаної з проникненням у житло (ч. 3 ст. 185 КК України), 52-річному раніше судимому чоловікові. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За даними слідства, вказаний громадянин 16 лютого проник до будинку на території Брошнів-Осадської ОТГ, звідки викрав грошові кошти, якими в подальшому розпорядився на власний розсуд.
У кримінальних провадженнях тривають досудові розслідування.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...