Мед Атлант

Калушани з владою рахували тариф на воду

Калушани пропонують міській владі переглянути пропозицію нового тарифу на воду, зменшивши складову для погашення кредиту КП «Водотеплосервіс» наполовину.

Нагадаємо, 15 лютого на офіційному сайті Калуської міської ради оприлюднили проєкт рішення виконавчого комітету про встановлення тарифів на послуги водопостачання і водовідведення. А 11 лютого збіг термін, впродовж якого калушани мали можливість подавати пропозиції і зауваження до запропонованих тарифів. Їх ніхто не подав.

Громадські слухання з обговорення тарифів не передбачені. Однак до міської влади звернулася група активних калушан, які вимагали більше інформації щодо  обрахунку нових тарифів, а також обговорення їх громадою, пишуть ВІКНА.

22 лютого активісти зустрілися з заступником  міського голови Богданом Білецьким. Також на зустріч запросили представників КП «Водотеплосервіс», управлінь житлово-комунального господарства й економічного розвитку міста. Прийшли також депутат міської ради Ольга Сікора, член виконкому Олег Руско, помічник депутата Ольга Єланіна. Дискусія тривала близько двох годин. Фактично, це було громадське обговорення тарифів за участі обмеженого кола осіб.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...