Мед Атлант

Показ мод весна-літо 2021. Чим запам’ятався Celine та Saint Laurent

Celine показав молодіжну версію сьогодення, втіливши повсякденні образи в різних стилях. Saint Laurent виділяється та представляє саме елегантну моду, започатковану ще в XX столітті. Ці колекції показали спільний та водночас різносторонній погляд французьких домів моди. «Місто» показує, які колекції продемонстрували та чим запам’ятались покази мод весна-літо 2021.

Celine показав досить незвичні образи з поєднанням непоєднуваного. Прикладом такого стилю є спортшик та сasual chic — поєднання простих елементів одягу зі складними, комфорт з розкішними аксесуарами. Так модельєр поєднав літню оздоблену сукню трендового кольору сезону за версією Pantone – illuminating – з базовими кросівками білого кольору та кепкою. Цим він підтвердив, що у ХХІ столітті спортивні деталі та комфорт в одязі відобразились в тенденціях покоління молоді. Для локації зйомки показу було обрано спортивний центр «Staid Louis II» у Монако, який відповідав тематиці та одягу, що був представлений брендом й доповнений музичним супроводом Princess Nokia. Креативний та художній директор Hedi Slimane також склав образ більш літнього офісного стилю, інтерпретувавши його молодіжним баченням. Таким чином Total Black з брючним костюмом став добре сконструйованим, маючи вигляд досить строгого, проте дуже комфортного, без сковуючих руху деталей. Головним трендом цієї колекції та сезону можна сміливо назвати кепку, що була використана в більш, як половині образів бренду.

Відмінність та унікальність бренду Saint Laurent полягає в досить стриманих й добре продуманих образах. Поєднання класичних кольорів із невеликими деталями. Модний дім Yves Saint Laurent створює унікальні образи в класичному напрямі стилізації. Серед монохромних образів акцентом став ремінь із вставкою золотого кольору. Показ також містив деталізовані яскраві образи. Таким був квітковий принт, латекс і total red, що гармонійно доповнює інші, більш стримані образи в колекції. Увесь показ запам’ятався атмосферою легкості та м’якості. В зв’язку із ситуацією пандемії не було організоване шоу в Парижі, проте дім високої моди створив міні фільм, де моделі знаходяться й плавно демонструють вбрання в пустелі з неповторним пейзажем. Пустельний краєвид з безмежними просторами пробуджує емоції захоплення. Як і Celine, образи Saint Laurent направлені на комфорт. «Я хотів говорити про комфорт 60-х і про комфорт сьогодення», – сказав креативний директор Anthony Vaccarello.

Сeline та Saint Laurent показали світу їх бачення модного сьогодення з різних точок зору. Саме такі люксові бренди започатковують і впроваджують нові тренди, які в майбутньому поширюються світом.

Джерело: Vogue

Автор: Вікторія Римар

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...