Мед Атлант

Прикарпатська “десятка” втратила на Сході ще одного бійця

13 квітня в районі проведення операції Об’єднаних сил, внаслідок осколкового поранення від скинутої ворожим безпілотником протипіхотної міни, загинув Олексій Мамчій із Чернівців.

Старший солдат Олексій Мамчій проходив військову службу на посаді старшого водія зенітно-ракетного відділення в 10-ій гірсько-штурмовій бригаді “Едельвейс”, інформує Оперативне командування “Захід”.
Для родини це вже друга втрата цієї війни. Брат Олексія, Станіслав Мамчій, – герой російсько-української війни, загинув при виконанні бойового завдання у 2016 році.
“Командування та весь особовий склад ОК “Захід” у глибокій скорботі висловлює щирі і глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника. Розділяємо неймовірний біль втрати, сумуємо разом з вами. Слава та вічна пам’ять Герою. Не забудемо. Не пробачимо”, – йдеться у дописі.
Про дату та місце похорону буде повідомлено пізніше.
На Буковині 13 та 14 квітня оголошено днями жалоби за загиблими на Сході захисниками. Нагадаємо, напередодні ворожа куля обірвала життя 24-річного Ярослава Карлійчука, він також родом з Чернівців.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...