Мед Атлант

За чотири дні муніципали склали дванадцять протоколів на паліїв сухої трави

Прцівники Муніципальної інспекції коротко відзвітували про зроблену роботу по протидії спалювання сухої рослинності в період з 9 по 13 квітня.

Інспектори входять у постійну рейдову групу по протидії спалюванню сухої рослинності. В цей період рейдовою групою було здійснено 3 виїзди, також був здійснений виїзд інспектора спільно з “машиною оповіщення надзвичайників”. Під час цих виїздів працівники спільно з працівниками ДСНС інформували населення про загрозу від спалювання сухої рослинності. Також під час виїздів було виявлено 4 пожежі в екосистемі, порушників виявлено не було. Дві з цих пожеж муніципали ліквідували самостійно, про дві інші проінформували на лінію 101 і скеровували на місце події вогнеборців.
В цей період працівниками інспекції було складено 12 адміністративних протоколів за спалювання сухої рослинності, чи побутового сміття.
Де ж виявлено порушників:
2 протоколи в селі Тисменичани.
1 протокол село Братківці.
2 протоколи село Березівка.
1 протокол село Драгомерчани.
1 протокол село Черніїв.
2 протоколи село Микитинці.
3 протоколи село Підлужжя.
Хочемо нагадати людям про загрозу і шкоду яку несе спалювання сухої рослинності. Такі вогні як правило не контрольовані і можуть призвести до масштабних пожеж. Такі пожежі ставлять під загрозу ваших сусідів і їхні обійстя, несуть велику загрозу екосистемі. Пожежі в екосистемі несуть загрозу життю тварин які там живуть і досить швидко розповсюджуються. Дим від спалювання шкідливо впливає на оточуючих, забруднює повітря і викидає шкідливі речовини в повітря. Не паліть траву, не робіть шкоди собі, сусідам і природі, – повідомляють інспектори.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...