Мед Атлант

10 гірсько-штурмова бригада попрощалася з двома полеглими побратимами. ФОТО

Прикарпатська 10 гірсько-штурмова бригада сьогодні прощається з двома полеглими побратимами – Ярославом Карлійчуком та Олексієм Мамчиєм.

Війна поповнила рахунок загублених життів. Не пробачимо. Не забудемо. Навіки з нами…. На щиті…. Колись побачимось на небесах, браття!, – написали на сторінці бригади.

Боєць 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ старший солдат Ярослав Карлійчук загинув 12 квітня  унаслідок прицільного обстрілу з боку російсько-окупаційних військ. 24-річний Ярослав був мешканцем села Черепківці Глибоцької територіальної громади на Буковині. До військової служби працював у охоронній фірмі “Тигр”.У загиблого залишилася матір, дружина та син.

13 квітня внаслідок осколкового поранення від скинутої ворожим безпілотником протипіхотної міни, під Майорським на Донеччині загинув боєць 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, старший солдат Олексій Мамчій.

Олексій Юрійович Мамчій народився 27 червня 1980 року в Чернівцях. Навчався в Чернівецькому професійному машинобудівному ліцеї та в НУ “Львівська політехніка” (інститут інженерної механіки та транспорту).Проходив військову службу на посаді старшого водія зенітно-ракетного відділення 10-ї огшбр.

Для родини це вже друга втрата цієї війни. Брат Олексія, Станіслав Мамчій – Герой російсько-української війни загинув при виконанні бойового завдання у 2016 році”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...