Мед Атлант

Облрада вимагає заборонити партії “ОПЗЖ” і “Партію Шарія”

Сьогодні, 23 квітня, на сесії  Івано-Франківської обласної ради  депутати звернулися до ВР України та президента України щодо заборони діяльності антиукраїнських політичних партій “Опозиційна платформа – За життя” і “Партія Шарія”.

Звернення:

На тридцятому році відновлення державної незалежності, українці все ще змушені позбуватися колоніального минулого та шовіністичного російського впливу у всіх сферах життя. Революція Гідності призвела до заборони промосковських антиукраїнських партій: комуністичної партії і Партії регіонів. Проте Україна змушена і сьогодні протистояти гібридній війні з російським впливом. Окрім боротьби, яка ведеться за суверенітет на східних кордонах нашої держави, існує також внутрішній ворог, який розхитує ситуацію та підриває основи державотворення. Названі партії мімікрували і з’явилися під іншими назвами. Зараз в українців є шанс успішно завершити цю боротьбу

Звертаємося з вимогою розробити та ухвалити законопроєкт і відповідні акти, які заборонять фактичну діяльність партій  “Опозиційна платформа – За життя” і “Партія Шарія”, які відстоюють і любіють інтереси російського агресора.

Відповідне звернення  відправлять до президента України, голови Верховної Ради України, прем’єр-міністра України Шмигаля, секретаря Ради національної безпеки і оборони України Данілова.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...