Мед Атлант

В Яблунському ліцеї висадили 15 дерев в честь загиблих воїнів

23 квітня 2021 року в рамках волонтерського проєкту «Спільно.Сильно», Шкільного Тижня активізму на території Яблунського ліцею було посаджено яблуневий сад ( 15 саджанців) в честь загиблих воїнів України.

Протягом чотирьох днів ми організовували різноманітні акції, щоб зреалізувати ідею створення Великоднього пакунка для наших захисників. Сьогодні, 23 квітня 2021 року, в підсумковий день проєкту, команда «Яблунька» втілила в реальність ще одну надзвичайно важливу ідею…
Найбільше щастя на землі-мир і спокій. Можна робити великі справи, досягати значних успіхів у різноманітних сферах життя, коли на душі легко і мирно, коли не чути пострілів і зривів снарядів…
Чи можна спокійно жити, працювати, навчатися, коли стріляють, бомблять, коли чути плач матерів і дітей, стогін поранених бійців??? Звичайно-НІ!
Майже кожного дня на сході України є втрати наших кращих синів і доньок України. Вони гинуть від ворожих куль, щоби ми жили в мирній державі. Як віддячити їм??? І напрошується відповідь: ПАМ’ЯТТЮ!
Білий цвіт яблуні – це символ невинності, миру, а нашому випадку ще й миру в Україні. Надіємося, що в майбутньому наші дерева подарують нам свої перші плоди, які будуть свідчити, що жертва наших хлопців не була марною. Посаджене в землю зерно, в тому числі насінина яблуні, відмирає, щоб дати нове життя, новий пагін, нове дерево, яке виростає і дає багатократні плоди, – повідомляють на сторінці ліцею.
Яблуневий сад стане даниною пам’яті тим, хто захищав нас і поклав своє життя за Україну.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...