Мед Атлант

Горіли квартира та автомобіль: наслідки пожеж на Прикарпатті за минулу добу

Минулої доби рятувальники Прикарпаття ліквідували 10 пожеж

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.

24 квітня о 12:56 в місті Надвірна на вулиці Кармелюка виникла пожежа квартири. Вогнем було пошкоджено стіни та речі в квартирі на площі 50 м.кв. На пожежі рятувальники евакуювали одну людину. Причина виникнення пожежі встановлюється.
О 17:20 в селищі міського типу Лисець  Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій. Причина виникнення пожежі встановлюється.
О 19:29 в селі Татарів Надвірнянського району виникла пожежа дерев’яної недіючої колиби. Вогнем було пошкоджено стіну. Причина виникнення пожежі встановлюється.
О 19:40 в місті Рогатин Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 100 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
О 19:54 в селищі міського типу Перегінськ Калуського району виникла пожежа оборогу з сіном. Причина виникнення пожежі встановлюється.
О 20:34 в селі Гвізд Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 500 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
О 20:59 в селі Підпечари Івано-Франківської територіальної громади виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 100 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
О 23:35 в місті Тлумач Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 700 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
25 квітня о 00:14 в селі Солуків Калуського району виникла пожежа в приватному господарстві. Вогнем було знищено стайню стодолу на площі 120 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
О 05:31 в селі Закривці Коломийського району виникла пожежа легкового автомобіля ЗАЗ. Вогнем знищено автомобіль. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...