Мед Атлант

Ти маєш це прочитати: Що цікавого зараз на розкладках Франківська

Знаємо, ви любите читати. Ми – теж. А ще любимо обирати книги, довго читаючи анотації і навіть перші сторінки, любимо діставати продавців безкінечними питаннями. Тому для вашої і нашої втіхи “МІСТО” продовжує рубрику “Ти маєш це прочитати”. Двічі на місяць ми будемо знайомити вас з крутими новинками, які можна знайти на книжкових розкладках Франківська.

Отож наша нова підбірка:

  • Коли говорити “Так”

Людмила Калабуха

Це вже друга книга Людмили Калабухи – бізнес-блогерки, переможниці рейтингу “Найкращий бізнес-блогер України 2019”, почесної амбасадорки WED ООН в Україні з розвитку жіночого підприємництва, авторки книги-бестселера “Почніть говорити “Ні”.

В цій книжці жінка системно та просто дає відповіді на запитання: як подолати власні обмеження, зневіру та вигорання, де взяти сили та натхнення для змін у своєму житті.

  • “Есенціалізм”

Грег Маккеон

Книга розповідає по те, як визначати пріоритети. Вона про саморозвиток, селфмейд, управління часом, ефективність особистості, психологію, – каже подавець.

Видання в більшості підходить для підприємців, менеджерів, а також усіх, хто прагне навчитися ефективно організовувати власне життя і діяльність; хто почуваєтеся постійно зайнятим, але не надто продуктивним; кому здається, що хтось або щось краде в них час.

  • “Радикальне прощення”

Колін Тіппінг

Метод радикального прощення, розроблений Коліном Тіппінгом, завоював мільйони прихильників по всьому світу. Він допомагає людям переоцінити своє минуле, позбавитися гніву, страху, сорому й таким чином змінити майбутнє.

Автор пропонує п’ять основних етапів радикального прощення й докладно пояснює, як за їх допомогою позбавитися архетипу жертви й зробити своє життя досконалим.

  • 2061 Третя одіссея

Артур Кларк

Це продовження науково-фантастичної серії «Космічна одіссея» від англійського письменника. Він є одним з «великої трійки» найвидатніших письменників-фантастів ХХ століття.

Найбільшу славу автор здобув після виходу культового фільму Стенлі Кубрика «2001: Космічна одіссея» — найкращої науково-фантастичної стрічки за всю історію Голлівуду. «2061: Третя одіссея» — продовження величної саги про людство і Всесвіт.

  • Жінка, яка має план

Мей Маск

Історії й уроки «сміливого, але обережного життя» моделі світового рівня, матері Ілона Маска.

У цьому виданні авторка ділиться досвідом і мудрістю, набутими протягом нелегкого, сповненого пригод і випробувань життя. Це поради щодо здоров’я, краси, родини та кар’єри.

  • Розумний інвестор

Бенджамін Грем

Фондовий ринок схожий на маятник: постійно розгойдується від необґрунтованого оптимізму до безпідставного песимізму. Розумний інвестор натомість має бути реалістом, який купує в песимістів і продає оптимістам, стверджує Бенджамін Ґрем. Його книжка стала настільною для всіх, хто хоче зрозуміти практичні аспекти цієї діяльності та досягти в ній успіху.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...