Мед Атлант

У Новицькій громаді оголошено конкурс на посади директорів двох гімназій

Відділ освіти Новицької сільської ради оголосив конкурс на заміщення вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти у зв’язку із завершенням у керівників строкових трудових договорів (контрактів).

Оголошено конкурс на директорів:

  • Бережницької гімназії Новицької сільської ради Калуського району Івано-Франківської області (адреса: 77353, вул. Грушевського,24 с. Бережниця Калуський район Івано-Франківська область)
  • Завійської гімназії Новицької сільської ради Калуського району Івано-Франківської області (адреса: 77356 вул.Данила Галицького, 215 с.Завій Калуський район Івано-Франківська область)

Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою та має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психологічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, інформують “Вікна” з посиланням на офіційну інформацію.

Кандидат має представити програму розвитку закладу на шість років (на два роки — для особи, яка претендує на посаду керівника закладу освіти вперше), у якій повинні бути чітко відображені заходи, які вживатимуться претендентом на вирішення проблем, що будуть вживатися з метою забезпечення фінансово-господарської стійкості закладу та підвищення його діяльності.

Документи приймаються упродовж 30 календарних днів із дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу у відділі освіти Новицької сільської ради за адресою: вулиця Шевченка, 71, село Новиця, 77360.

Дата і час, місце проведення конкурсного відбору будуть повідомлені додатково.

З переліком документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі, можна ознайомитися за посиланням.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...