Мед Атлант

В Івано-Франківській громаді шукають орендаторів приміщень у будівлі ліцею № 7

Міська рада виставила на аукціон нежитлові приміщення ліцею № 7. Про це повідомляють на офіційному майданчику електронної системи публічних закупівель України ProZorro, пише Суспільне Карпати.

“Запрошуємо всіх охочих взяти участь в аукціоні на право оренди комунального майна – нежитлових приміщень площею 34,4 кв. м, розташованих на першому поверсі в будівлі ліцею № 7 Івано-Франківської міської ради за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 16”, – йдеться на ProZorro.

Об’єкт перебуває в оренді до 30 червня цього року. За результатами аукціону чинний договір оренди можуть продовжити з діючим орендарем або укласти з новим строком до 31 травня 2024 року.

Цільове призначення об’єкта оренди відповідно до затверджених орендодавцем умов – для проведення занять з хореографії на умовах погодинної орендної плати: два дні на тиждень (понеділок,четвер з 14:00 до 16:00 год.), без права передачі об’єкта оренди в суборенду та з умовою забезпечення орендарем вимог законодавства про охорону культурної спадщини та умов охоронного договору

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...