Мед Атлант

Гайда у кіно! Які фільми показують у кінотеатрах Івано-Франківська

Кінотеатри Івано-Франківська продовжують тішити кіноманів прем’єрами. У прокаті бойовики, комедії, кримінальні драми та мультфільми. Тож збирайте компанію друзів і гайда кіно!  І не забудьте захопити солодкий (або ж солоний) попкорн. 

МІСТО розповідає, які фільми показуватимуть у кінотеатрах міста до 20 травня.

Гнів людський

 Жанр: детектив, драма, кримінал

Режисер: Гай Річі

Країна: США

Актори: Джейсон Стейтем, Джош Хартнетт, Скотт Іствуд

Хілл – загадковий і холодний на вигляд британський джентльмен, але всередині нього палає жага правосуддя. Переслідуючи свої мотиви, він має намір знайти замовника серії багатомільйонних пограбувань, які вразили Лос-Анджелес. У цій заплутаній грі у кожного своя роль, але винні обов’язково дізнаються гнів людський…

Пила: Спіраль

 Жанр: жахи

Режисер: Даррен Лінн Боусман

Країна: США

Актори: Семюел Л. Джексон, Марісоль Ніколс, Макс Мінгелла

Імпульсивний детектив поліції Нью-Йорка Зік Бенкс все життя намагається вирватися з тіні свого батька, уславленого ветерана правоохоронних органів. Одного разу Бенксу і його новому напарнику доручають розслідування серії жорстоких вбивств, які дивним чином нагадують злочини минулих років. Так вони опиняються в епіцентрі зловісної гри, і ціна програшу в ній – людське життя.

 Нечестивий

Жанр: жахи

Режисер: Еван Спіліотопулос

Країна: США

Актори: Джеффрі Дін Морган, Кері Елвіс, Вільям Седлер

Страшна історія, яка змусить здригнутися найсміливіших! Маленьке провінційне містечко в Новій Англії сколихнула низка надприродних подій. Один з журналістів береться за розслідування цих незвичайних явищ з надією врятувати власну кар’єру… Але справа, що повинна принести славу, зовсім скоро перетвориться на кошмар наяву!

100 % вовк

Жанр: мультфільм, сімейний

Режисер: Еван Спіліотопулос

Країна: Австралія

Чарівний домашній пудель з рожевим чубом потрапив у реальний світ, повний собак-безхатьків. В нього часу – до наступної повні, щоб зняти закляття та стати справжнім вовкулакою й очолити зграю як колись його батько. У цій справі йому допомогатимуть нові друзі – кумедні собаки.

Мортал Комбат

Жанр: фантастика, бойовик

Режисер: Саймон Макквойд

Країна: США, Австралія

Актори: Льюїс Тан, Джо Таслім, Джессіка МакНемі

Мортал Комбат» – це історія про бійця MMA Коула Янґа, який звик терпіти побої заради грошей. Він нічого не знає про своє походження чи про те, чому імператор Зовнішнього Світу Шан Цзун послав свого найкращого воїна, загадкового кріоманта Саб-Зіро, його вполювати. Майор спецзагону Джакс, на тілі якого є такий самий дивний силует дракона, як і в Коула, радить йому відшукати Соню Блейд. Побоюючись за безпеку своєї родини, Коул вирушає на пошуки. Незабаром він опиняється у храмі Лорда Рейдена, Старшого бога та покровителя Землі, який дарує притулок усім, хто носить знак дракона. Коул тренується разом з досвідченими воїнами Лю Каном, Кун Лао і шахраюватим найманцем Кано. Разом з найвидатнішими чемпіонами Землі Янґ готується виступити проти ворогів із Зовнішнього Світу. Ставки високі, адже це битва за цілий всесвіт! Але чи зуміє Коул відкрити свою аркану – величезну силу в душі – вчасно, щоб врятувати не лише свою родину, але й зупинити Зовнішній Світ раз і назавжди?

Ті, хто бажають моєї смерті

Жанр: трилер

Режисер: Тейлор Шерідан

Країна: США, Канада

Актори: Анджеліна Джолі, Джон Бернтал, Ніколас Холт

Володарка премії «Оскар» Анджеліна Джолі грає роль пожежниці Ханни. Жінка не може отямитись після загибелі трьох підлітків, яких не змогла врятувати під час лісової пожежі. Одного дня Ханна зустрічає 12-річного хлопчика, котрий потрапив у біду. Для нього вона стане єдиним порятунком.

 Покоління Вояджер

Жанр: фантастика, пригоди, трилер

Режисер: Ніл Берґєр

Країна: США, Велика Британія, Чехія, Румунія

Актори: Анджеліна Джолі, Джон Бернтал, Ніколас Холт

Вони були народжені для цієї місії. Високоінтелектуальні та безпристрасні. Вони повинні врятувати людство, продовживши життя на далекій планеті. Але незабаром команда відкриває секрет експедиції: засіб захисту — це засіб контролю. Коли контроль слабшає, на свободу вириваються почуття і бажання, а разом з ними їх темна сторона — страх і жага влади. І вже невідомо, який ворог страшніший — той, що в глибині космосу, або той, що всередині.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...