Мед Атлант

Уродженка Франківщини отримала Почесну премію на кінофестивалі в Італії

Уродженка Снятина, що на Франківщині, Іванна Легкар отримала Почесну премію на кінофестивалі в Італії.

Про це у Facebook повідомив адміністратор групи “Снятинчани” Михайло Радевич, пише Суспільне Карпати.

Про нагороду українки йдеться і на італійському сайті DIRE.

Іванна Легкар здобула Почесну премію за важливий внесок у безпечне відновлення діяльності кіно та аудіовізуальних постановок в Італії під час пандемії COVID-19.

Церемонія нагородження 66-ї кінопремії David di Donatello відбулася 11 травня в Римі. “Цьогоріч на нагородженні були внесені поправки до регламенту, щоб мати можливість допустити до конкурсу також фільми, які до цього не були номіновані через надзвичайні положення, пов’язані зі стримуванням пандемії COVID-19. Глядачі не могли насолоджуватися показом в кінотеатрах і тому кінороботи поширювалися на стрімінгових платформах”, — йдеться у дописі.

Іванна Легкар навчалася в Снятинській ЗОШ № 2 (тепер Снятинський ліцей Бажанського). В 2013 році в Італії закінчила факультет фармації з відзнакою, а у 2014 —отримала ступінь магістра другого рівня з економіки та менеджменту у Венеціанському університеті Cá Foscari. Три роки працювала в аптеці у Венеції. Потім ще три роки — в системі планування та управління медичними компаніями у Венеції, Удіне, Неаполі та Римі. Зараз займає посаду директора фармкомпанії.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...