Мед Атлант

Коломийські учні – призери Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт

14–17 травня відбувався фінал однієї з найбільших інтелектуальних подій року – Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт 2021.

Цього року в ІІІ етапі конкурсу взяли участь понад 100 000 дітей з усієї України. До фіналу дійшли 1100 учасників з найкращими проєктами, 5 з яких представляли Коломийську громаду, повідомляє Управління освіти.

Захист відбувався онлайн, тож експерти спілкувалися з учасниками через Zoom.

Майже 300 членів журі оцінювали дослідницькі проєкти та знання учасників упродовж двох днів: під час постерного захисту і наукової конференції. Ставили бали і визначали переможців та призерів, які отримають стипендію Президента України.

Цьогоріч здобутки наших МАНівців на ІІІ етапі – 3 місця з 5 учасників: 2 місце – 2 переможці, 3 місце – 1 переможець!

Призерами стали:

Атаманюк Олег – ІІ місце, секція «Всесвітня історія», учень 11-А класу Коломийського ліцею №4 імені Сергія Лисенка, науковий керівник Гриджук В.Д., з роботою «Гонконг у геополітичному просторі АТР: реалії та перспективи автономії у складі КНР»

Олексюк Любомир – ІІ місце, секція «Екологічно безпечні технології та ресурсозбереження», учень 11 класу Коломийського ліцею №9, науковий керівник Гургула Г. Я., з роботою «Комбінована фото- та термоелектрична система енергозабезпечення малопотужних пристроїв у місцях з відсутністю електромереж»

Назарук Вікторія – ІІІ місце, секція «Психологія», учениця 11-А класу Коломийського ліцею імені М.Грушевського, науковий керівник Гриджук В. Д., з роботою «Особливості психологічного впливу соціальних мереж на ментальну активність учнівської молоді покоління Z»

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...