Мед Атлант

Гайда у кіно! Які фільми показують у кінотеатрах Івано-Франківська

Кінотеатри Івано-Франківська продовжують тішити кіноманів прем’єрами. У прокаті бойовики, комедії, кримінальні драми та мультфільми. Тож збирайте компанію друзів і гайда кіно!  І не забудьте захопити солодкий (або ж солоний) попкорн. 

МІСТО розповідає, які фільми показуватимуть у кінотеатрах міста до 2 червня.

Круелла

Жанр: комедія, кримінал

Режисер: Крейг Гіллеспі

Країна: США

Актори: Емма Стоун, Емма Томпсон, Марк Стронг

Події фільму відбуваються на тлі панк-рокового Лондона 1970-х років та розказують про юну шахрайку Естеллу, розумну та винахідливу дівчину, яка хоче зробити собі ім’я у світі моди. Вона знаходить друзів: кількох молодих злодіїв, які розділяють потяг Естелли до епатажу, і разом вони намагаються влаштуватись у Лондоні.

Одного разу талант Естелли привертає увагу Баронеси фон Хеллман, легенди моди, яка є руйнівно шикарною та страхітливо високою. Але їхні стосунки запускають хід подій і одкровень, які змусять Естеллу прийняти свою жорстоку сторону і стати неприємною, модною та мстивою Круеллою.

Кролик Петрик: Втеча до міста

Жанр: фентезі, комедія, пригоди, сімейний

Режисер: Уілл Глюк

Країна: Австралія, США

Актори: Джеймс Корден, Роуз Бірн, Донал Глісон

Продовження історії маленького і непосидючого кролика на ім’я Пітер. Беатріс, Томас і кроленята, нарешті, знаходять спільну мову і починають спокійне і розмірене життя за містом. Однак Пітеру це зовсім не до вподоби: його бунтівна душа вимагає пригод, і він відправляється на їхні пошуки у велике місто, туди, де його витівки вже точно оцінять по достоїнству. Тим часом, члени його великої дружної родини, ризикуючи життям, відправляються слідом за Пітером, щоб повернути його додому, і тепер втікачеві треба буде розв’язати, що ж для нього важливіше за все.

Тихе місце 2

Жанр: жахи, трилер

Режисер: Джон Красінскі

Країна:  США

Актори: Емілі Блант, Міллі Симмондс, Ноа Джуп

Сім’я Ебботт продовжує боротися за життя в повній тиші. Слідом за смертельною загрозою, з якою вони зіткнулися вдома, їм належить пізнати жахи зовнішнього світу. Вони змушені відправитися в невідомість, але швидко виявляють, що істоти, що полюють на звук, – не єдині вороги за межами безпечної піщаної стежки…

Пончари: Глобальне заокруглення

Жанр: мультфільм, комедія, сімейний

Режисер: Девід Сілверман, Реймонд С. Персі

Країна: США, Канада, Китай

Пончари – сміховинні створення. Круглі як пончики і пухнасті як хом’ячки. Але коли двох з них раптом затягує зашморг часу, з’ясовується, що в майбутньому пончари – музейні експонати поряд з динозаврами. Потрібно терміново змінити хід історії і для цього вони проїдуться по всіх епохах. Їм все в новинку і все дарма: хоч печерні люди, хоч квадрокоптери… А значить, попереду округляючі пригоди!

Зоряний рубіж

 Жанр: фантастика, бойовикРежисер: Эдвард Дрейк

Країна:  США

Актори: Брюс Вілліс, Френк Грілло, Аделаїда Кейн

2524 рік. Людство знаходить інопланетну цівілізацію, яка, схоже, має не дуже мирні наміри. Щоб забезпечити виживання нашого виду, Джеймс Форд (Брюс Вілліс) та ще семеро відважних солдатів вирушають на територію потенційних загарбників. Вони мають нанести превентивний удар по супротивнику та запобігти міжзоряній війні.

Гнів людський

 Жанр: детектив, драма, кримінал

Режисер: Гай Річі

Країна: США

Актори: Джейсон Стейтем, Джош Хартнетт, Скотт Іствуд

Хілл – загадковий і холодний на вигляд британський джентльмен, але всередині нього палає жага правосуддя. Переслідуючи свої мотиви, він має намір знайти замовника серії багатомільйонних пограбувань, які вразили Лос-Анджелес. У цій заплутаній грі у кожного своя роль, але винні обов’язково дізнаються гнів людський…

Дозволь йому піти

 Жанр: драма, кримінал, трилер

Режисер: Томас Безуча

Країна: США

Актори: Кевін Костнер, Дайан Лейн, Леслі Менвілл

Після тяжкої втрати сина колишній шериф Джордж Блекледж і його дружина Маргарет залишають спокійне життя і відправляються в Дакоту, щоб врятувати рідного онука. Тепер він єдиний, хто в них є. Зустрівшись віч-на-віч з небезпечними ворогами, подружжя ризикнуть всім заради безпеки своєї родини!

Академія магії

 Жанр: мультфільм, пригоди, сімейнийРежисер: Йорґен Клюбен

Країна: США

На своє шістнадцятиліття Аура дізнається, що наділена магічними здібностями. Тож новий навчальний рік вона проведе у справжній Академії Магії. Там на неї чекають нові цікаві друзів і сила-силенна захопливих пригод. Проте зовсім скоро Аура розуміє, що школа приховує багато темних секретів… Чи зможе вона розкрити правду?

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...