Мед Атлант

Франківську найбільше учнів цьогоріч вчитиметься у ліцеї № 18

У перші класи нового навчального року в Івано-Франківській міській територіальній громаді планують набрати 3 тисячі 765 учнів.

Про це на засіданні міськвиконкому повідомила заступниця директора департаменту освіти та науки міськради Наталія Микула, пише Суспільне Карпати.

Є 136 перших класів. Цього року ми плануємо набрати до першого класу 3 765 дітей. У нас завершилася перша хвиля зарахування і триває друга, — каже Наталія Микула.

До слова, у 2020-2021 роках у перші класи громади пішло 3 639 дітей.

За словами заступниці департаменту освіти та науки, у наступному навчальному році працюватиме 53 заклади загальної середньої освіти, 45 дошкільної, 13 — позашкільної освіти і 9 закладів професійно-технічної освіти.

В Івано-Франківській громаді є 120 освітніх закладів. У них навчається і виховується 52 тисячі 823 учні, — розповідає Микула.

У навчальному році 2021-2022 найбільше учнів відвідуватимуть ліцей № 18. До того ліцей імені Гурика мав перше місце за кількістю школярів.

Заклади Івано-Франківська, де найбільше навчається учнів.

Навчальні заклади з-понад тисячею учнів

Навчальні заклади з-понад тисячею учнів

Заклади, де навчається найбільше учнів сільської місцевості Івано-Франківської тергромади.

Сільські навчальні заклади тергромади з найбільшою наповненістю учнів

Сільські навчальні заклади тергромади з найбільшою наповненістю учнів

В Івано-Франківську найменша кількість учнів у таких ліцеях — № 17, № 6, № 7. Середня наповнюваність класів міської територіальної громади — 27, 1.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...