Мед Атлант

Гайда у кіно! Які фільми показують у кінотеатрах Івано-Франківська

Кінотеатри Івано-Франківська продовжують тішити кіноманів прем’єрами. У прокаті бойовики, комедії, кримінальні драми та мультфільми. Тож збирайте компанію друзів і гайда кіно!  І не забудьте захопити солодкий (або ж солоний) попкорн. 

МІСТО розповідає, які фільми показуватимуть у кінотеатрах міста до 17 червня.

Форсаж 9: Нестримна сага

Жанр:бойовик, кримінал

Режисер:Джастін Лін

Країна:  США

Актори: Він Дізель, Джордана Брюстер, Тайріз Гібсон

Культова франшиза повертається! Вони завжди готові мчати без гальм, тисячі кілометрів в секунду. Часи змінюються. Домінік Торетто залягає на дно – живе спокійним життям з сім’єю. Але доля має на нього інші плани.

Спіріт: Дикий Мустанг

Жанр:мультфільм, пригоди, сімейний

Режисер:Ілейн Боган, Енніо Торресан

Країна: США

Смілива і відважна Лаки не представляє і дня без пригод і найбільше мріє знайти своє місце в світі. Переїхавши в маленьке містечко, вона зустрічає дикого мустанга по імені Спірит і це змінює її життя. Їх чекає неймовірна подорож, яка подарує їм дивовижні відкриття!

Закляття 3: За велінням диявола

Жанр:жахи, трилер

Режисер:Майкл Чавес

Країна: США

Актори:Патрік Вілсон, Віра Фарміга, Джуліан Хілліард

Фільм  розказує моторошну історію терору, вбивств та невідомого зла, яке шокувало навіть досвідчених дослідників паранормальних сил Еда та Лорейн Ворренів (прототипи цих героїв досліджують потойбічні сили і в реальному житті). Одна з найсенсаційніших справ у їхній практиці починається з боротьби за душу хлопчика. Ця справа приводить їх далі, ніж будь-коли в їхній практиці, та стає першою в історії США, коли підозрюваний в убивстві свою одержимість демонами називає причиною скоєння злочину.

Янголи помсти

Жанр: бойовик, кримінал, трилер

Режисер: Джордж Ґалло

Країна: США

Актори: Рубі Роуз, Морґан Фріман, Патрік Малдун Нік

Ставши матір’ю, Вікторія намагається залишити позаду своє темне минуле наркокур’єра. Однак усе марно. Її доньку викрадає колишній комісар поліції. Він прагне підчистити давні грішки, а Вікторію обрав своєю зброєю у цій війні. Та гніву матері, яка рятує дитину, вистачить не лише на злочинців.

Круелла

Жанр: комедія, кримінал

Режисер: Крейг Гіллеспі

Країна: США

Актори: Емма Стоун, Емма Томпсон, Марк Стронг

Події фільму відбуваються на тлі панк-рокового Лондона 1970-х років та розказують про юну шахрайку Естеллу, розумну та винахідливу дівчину, яка хоче зробити собі ім’я у світі моди. Вона знаходить друзів: кількох молодих злодіїв, які розділяють потяг Естелли до епатажу, і разом вони намагаються влаштуватись у Лондоні.

Одного разу талант Естелли привертає увагу Баронеси фон Хеллман, легенди моди, яка є руйнівно шикарною та страхітливо високою. Але їхні стосунки запускають хід подій і одкровень, які змусять Естеллу прийняти свою жорстоку сторону і стати неприємною, модною та мстивою Круеллою.

Кролик Петрик: Втеча до міста

Жанр: фентезі, комедія, пригоди, сімейний

Режисер: Уілл Глюк

Країна: Австралія, США

Актори: Джеймс Корден, Роуз Бірн, Донал Глісон

Продовження історії маленького і непосидючого кролика на ім’я Пітер. Беатріс, Томас і кроленята, нарешті, знаходять спільну мову і починають спокійне і розмірене життя за містом. Однак Пітеру це зовсім не до вподоби: його бунтівна душа вимагає пригод, і він відправляється на їхні пошуки у велике місто, туди, де його витівки вже точно оцінять по достоїнству. Тим часом, члени його великої дружної родини, ризикуючи життям, відправляються слідом за Пітером, щоб повернути його додому, і тепер втікачеві треба буде розв’язати, що ж для нього важливіше за все.

Тихе місце 2

Жанр: жахи, трилер

Режисер: Джон Красінскі

Країна:  США

Актори: Емілі Блант, Міллі Симмондс, Ноа Джуп

Сім’я Ебботт продовжує боротися за життя в повній тиші. Слідом за смертельною загрозою, з якою вони зіткнулися вдома, їм належить пізнати жахи зовнішнього світу. Вони змушені відправитися в невідомість, але швидко виявляють, що істоти, що полюють на звук, – не єдині вороги за межами безпечної піщаної стежки…

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...