Мед Атлант

У Франківську Коцабу облили зеленкою – він звернувся до поліції.ФОТО/ВІДЕО

25 червня близько 00:30 години на лінію 102 надійшло повідомлення від 54-річного мешканця Івано-Франківська. Заявник розповів, що на нього напала група невідомих та облила зеленкою. Це сталося на пероні Івано-Франківського залізничного вокзалу.

Заявником виявився скандальний журналіст і блогер Руслан Коцаба, якого підозрюють у державній зраді.

На місце події прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитали свідків та очевидців з метою встановлення обставин кримінального правопорушення.
Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо,  що  Руслан Коцаба звинувачується в державній зраді, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період. Відповідно до санкцій статей Коцабі загрожує від 5 до 15 років ув’язнення.

У постанові суду зазначено, що Руслан Коцаба за винагороду працював на замовлення телеканалу «НТВ» і організовував збір провокаційних матеріалів про мобілізацію в Україні в присутності представника російського телеканалу.

29 червня в Коломийському суді продовжиться розгляд кримінального провадження.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...