Мед Атлант

“Всі ці біди поклали на наші плечі”. На Прикарпатті люди перекрили дорогу Рожнятів – Липовиця

 Сьогодні, 29 червня, із 6:00 на Франківщині люди перекривають дорогу Рожнятів – Липовиця. Мітингувальники вимагають відремонтувати дорогу.

Про це  розповів учасник протесту Ярослав Дранчук, передає “Суспільне Карпати”.

На перегородження дороги місцевого значення зібралися жителі приблизно з восьми сіл, каже Ярослав Дранчук. Сам чоловік живе у селі Липовиця Спаської громади.

Ми разом із різних сіл зібралися з вимогою негайно проводити ремонт дороги, яка проходить від Рожнятова до села Липовиця. Ця дорога належить облавтодору, але обласна рада разом із його керівництвом самоусунулися. Всі ці біди поклали на наші плечі. Ми не можемо більше це витримувати, — розповів Ярослав Дранчук.

Чоловік каже, що через стан дороги з селом погане транспортне сполучення. Виникають труднощі із доїздом швидкої чи пожежної.

Ми вже стоїмо четверту годину, і що ви думаєте: чи хтось з облдержадміністрації чи інших влад до нас приїхав?! Може, ми згідні поговорити, з ними домовитися. Ми вже дійшли до того, що не пускатимемо лісовози, нікого, крім швидкої і пожежної не пропускатимемо, — каже мітингувальник Ярослав Дранчук. — Звертаємося до всіх, хто нас чує, бо обласна рада не хоче нас чути і не дослуховується. Ті, хто чують, просимо вас посприяйте нам, приступіть до належного виконання своєї роботи.

Зі слів Ярослава Дранчука, мітингувальники не пускатимуть машини, допоки їх не почують. Також планують перекрити дорогу національного значення у Креховичах, що на Калущині.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...