Мед Атлант

До 30-річчя незалежності України Коломийщина отримає модульний спорткомплекс

До відзначення 30-ої річниці незалежності України у селі Королівка Коломийського району завершать будівництво модульного спортивного залу КУ «Молодіжний центр», який реалізується у рамках Національної програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Вчора під час робочої поїздки на Коломийщину голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук побувала на об’єкті та оглянула стан будівництва спорткомплексу.

Зазначимо, що фінансування об’єкта, на який передбачено понад 30 мільйонів гривень, проводиться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, а також із місцевого бюджету.

На сьогодні будівельна готовність об’єкта складає 32 відсотки, однак, зважаючи на активне проведення будівельних робіт, очікуємо на швидке завершення спорудження спорткомплексу.

«Нашим найвищим пріоритетом є життя, а для повноцінного життя нам потрібне добре здоров’я. Тому розбудова сучасної спортивної інфраструктури – запорука розвитку здорової нації, – наголосила Світлана Онищук. – За підтримки Президента України та Уряду ми маємо можливість будувати нові спортивні комплекси, зали та стадіони, щоб молодь могла активно займатися фізичною культурою та спортом».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...