Мед Атлант

Митрополит Епіфаній освятив розписи кафедрального собору у Коломиї

18 липня  Блаженніший Епіфаній освятив розписи кафедрального собору Преображення Господнього Коломийської єпархії.

Митрополит очолив святкову Божественну літургію, наприкінці якої привітав громаду зі знаменною подією – освяченням розписів і завершенням облагородження величного кафедрального собору та побажав, щоб Господь і надалі давав усі можливості для розбудови Коломийського краю. Про це повідомляє пресслужба Івано-Франківської обласної адміністрації.

Наші храми оновлюються, стають кращими для того, щоб отримувати у них Господню благодать. Зараз ми ведемо невидиму боротьбу із небезпечною коронавірусною хворобою. Вона забрала життя багатьох наших співвітчизників, тому ми повинні бути відповідальними і мудрими. Ми маємо можливість відвідувати такі прекрасні храми, подолавши той складний час випробувань карантинними обмеженнями, – підкреслив Митрополит Київський і всієї України Епіфаній. – На Сході України досі триває неоголошена війна, яка забирає наших синів і дочок. Молитовно, усім серцем , допомогою та діями ми підтримуємо наших Героїв.

Його Блаженство відзначив архієпископа Онуфрія орденом Архістратига Божого Михаїла першого ступеня. Церковні нагороди отримали меценати та благодійники єпархії.

Також Епіфаній висловив подяку голові обласної державної адміністрації Світлані Онищук за підтримку, розуміння ролі церкви та теплий прийом на Івано-Франківщині.

Додамо, що Блаженніший Митрополит Київський та всієї України Епіфаній в рамках візиту на Коломийщину освятив новозбудований храм Святої Рівноапостольної княгині Ольги у селі Мишин.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...