Мед Атлант

Парк у Рожнятівській громаді хочуть оновити

З об’єднанням Рожнятівська громада почала діяти в нових умовах господарювання. З’явилися нові повноваження і відповідальність, та залишилися старі проблеми.

Однією з проблем, яка не вирішувалася десятиліттями, є стан Рожнятівського парку імені Івана Франка, розташованого на вулиці Вітовського. Величезна територія парку потребує постійного догляду, а мешканці рідко його відвідують через низьку привабливість та захаращеність, повідомляють на сайті Рожнятівської селищної ради.

Селищною радою ініційовано розробку проєкту благоустрою спеціалізованою проєктною організацією. Планується оживити цю територію, в тому числі й за рахунок розташування тут літніх майданчиків та елементів благоустрою, МАФів (пунктів з продажу фаст-фудів, морозива тощо), дитячих майданчиків. Парк має стати територією громадської активності та відпочинку, яка  приваблюватиме відвідувачів не тільки з Рожнятова, а й довколишніх сіл.

Проєктною організацію розробляється концепція благоустрою парку в смт. Рожнятів. Процедура втілення проєкту в життя передбачає насамперед проведення жвавого й конструктивного громадського обговорення та досягнення із громадою спільного бачення майбутнього парку. У селищній раді сподіваються, що громадськість Рожнятова візьме активну участь в обговоренні концепції облаштування парку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...