Мед Атлант

За незаконну вирубку лісу оголосили підозру майстрам

Майстрам лісу двох державних лісових господарств повідомлено про підозру у службовій недбалості, що завдала тяжких наслідків державним інтересам у сфері охорони навколишнього природного середовища (ч.ч. 1, 2 ст. 367 КК України).

Про це повідомила пресслужба Івано-Франківської обласної  прокуратури.
Під час проведення процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури майстрам лісу двох державних лісових господарств повідомлено про підозру у службовій недбалості, що завдала тяжких наслідків державним інтересам у сфері охорони навколишнього природного середовища (ч.ч. 1, 2 ст. 367 КК України).
За даними слідства, працівники лісових господарств несумлінно виконували свої обов’язки та не забезпечили належної охорони, внаслідок чого допустили незаконні рубки на ввірених їм територіях.
Сума завданих збитків складає 500 тис. грн.
Досудове розслідування та оперативний супровід здійснюють працівники Територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові.
Додамо, що майстрам загрожує покарання у вигляді штрафу від 2000 до 4000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...