Мед Атлант

У Франківську на вулиці Коновальця стане більше бруківки. ФОТО

На одній із центральних вулиць Івано-Франківська для зурчності пішоходів вимощують бруківкою вулицю Коновальця на відрізку від вул. Січових Стрільців до вул. А.Сахарова. 

Частину тротуару, а це 541 м2 тут буде перемощено. А на 812 м2 будемо ставити нову бруківку. Завершити роботи планують до вересня цього року”, – зазначає заступник директора департаменту благоустрою Василя Загурський.

Мешканці міста задоволені, адже невдовзі ще одна з центральних вулиць стане зручнішою для пішоходів.

“Такі роботи важливі для всіх, тому що кожен з нас ходить тротуарами міста. Навіть ті люди, які переважно їздять на машинах. Я вдячна за те, що наше місто постійно розвивається, стає комфортнішим для життя. За останні п’ять років це дуже помітно”, – каже мешканка міста п. Лідія. Та сподівається, що поряд з магістральними вулицями на бічних також з’явиться благоустрій.

“Маємо проблему – зараз Казначейство блокує перерахунки коштів, як це було і за часів Януковича. Але надіємося, що ті роботи, які запланували цього року, зокрема тротуари на Коновальця, Чорновола, Івана Павла ІІ, будуть зроблені”, – розповідає міський голова Руслан Марцінків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...