Мед Атлант

КОРДівці і вибухотехніки з всієї України провели масштабні навчання на Прикарпатті. ФОТО

Два тижні на Івано-Франківщині тривали навчання для працівників КОРДу й вибухотехніків, аби підвищити практичні навики правоохоронців. Впродовж цих днів поліцейські встигли й допомогти прикарпатським колегам.

Такі навчання влаштував департамент КОРД Національної поліції України, відправивши кращих інструкторів й тактиків на Прикарпаття. Гірську місцевість обрали не просто так – цього вимагала інструкція пілотування.
На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі
Основна мета навчань – відпрацювання і налагодження взаємодії двох операторів безпілотних літальних апаратів в гірській місцевості, в місцях щільної забудови і скупчення людей, а також в темну пору доби. Дотепер пілоти працювали поодинці, тож такі навчання, у першу чергу, налагоджують співпрацю і вчать працювати командно під час виконання службових обов’язків.
На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі
Для чіткої координації інструктори наперед визначили локації та розробили план дій. Після цього кожна пара пілотів виконувала тактичні завдання, які наближені до бойових, а по завершенні – отримала допуск до окремих видів польотів.
За два тижні перебування на Прикарпатті КОРДівці й вибухотехніки встигли долучилися до навчальних спецоперацій, які відбувалися 27-28 липня в обласному центрі, а також допомогли в пошуках малолітнього хлопчика.
На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі
 На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітрі
На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...